Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

24.8.17

Полтавська обласна організація НСПУ, Зелена садиба творчого простору «Zavitaylo's Organic House», ГО «Центр культури та розвитку «Горизонт» запрошують письменників, журналістів, представників видавництв 2 вересня цього року в подорож до Березової Рудки на другий мультимистецький етнофестиваль «Свіччине весілля».
Березову Рудку п’ять разів за життя відвідував Тарас Шевченко. Приїздив він до села у 1843–1846 рр. А ще Березову Рудку часто називають столицею Шевченкового серця. Саме тут Тарас Григорович написав один із кращих жіночих портретів за всю свою творчість.
Господарі свята пропонують нам окрему локацію для спілкування, презентацій книг та натхнення. Хочемо їхати з Полтави окремим автобусом прямо на дійство. Тому вже маємо знати кількість бажаючих.
Подорож відбудеться у рамках проекту «Літературно-краєзнавчі маршрути «Земляки». Проект реалізується за фінансової та інформаційної підтримки Полтавської обласної ради, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.
Реєстрація відкрита до 28 серпня!
Прес-служба ПОО НСПУ

0 коментарі:

Дописати коментар