Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

5.8.17

Дата: 5.8.17 ● Час: 21:04 ● Мітки: ,    Коментарів немає
У Полтавській області стартує проект «WOMEN WORK WELL». Це інноваційна програма захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених жінок на місцевих ринках праці, яка впроваджується ГО «Фонд прав людини» у співпраці з колегами із Естонського Жіночого Ресурсного Центру ENUT. Програма надасть ВПО нові унікальні можливості пройти бізнес навчання та започаткувати власну справу в місті свого проживання.
Інформаційну зустріч робочої групи щодо завдань  та виконання проекту було проведено 17 липня в офісі Полтавської філії Суспільної служби України, яка і буде виконувати проект на Полтавщині. До участі у заході були запрошені  активісти організацій, що працюють з ВПО та самі є вимушено переміщеними особами, лідери громадських організацій, журналісти.

Голова ПФ ССУ Ганна Кіященко ознайомила присутніх з метою та завданнями «WOMEN WORK WELL», розповіла про можливості розвитку бізнесу жінок ВПО, які проживають у Полтавській області та умови, що будуть сприяти ефективності роботи менторів. Вона наголосила на тому, що головне завдання даного проекту – це посилення активності та професіоналізму нових лідерів громадських організацій шляхом ефективної діяльності з інтеграції ВПО  на місцевий ринок праці; розвиток малого бізнесу із залученням менторської підтримки.
Під час зустрічі було відібрано учасників Установчої Школи Тренінгу проекту «WOMEN WORK WELL», саме вони (а це успішні приватні підприємці, спеціалісти з ведення бухгалтерського обліку, менеджери з креативних індустрій, жінки-переселенки, які вже мають свої починання в сфері бізнесу)  після  навчання і стануть тими, хто впроваджуватиме ідеї та ініціативи проекту в життя.

Прес-служба ПОО НСПУ

0 коментарі:

Дописати коментар