Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

13.9.16

Дата: 13.9.16 ● Час: 19:02 ● Мітки: ,    Коментарів немає




Полтавська обласна організація НСПУ спільно з кафедрою журналістики Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка запрошують творчу молодь Полтавщини (учнів старших класів шкіл області) взяти участь у проекті «Сучасний медіасвіт як простір для творчості активної молоді».


1-2 жовтня 2016 року заплановане проведення школи «Територія твоєї медіакультури», яка передбачає роботу двох майстерень:
– «МедіаАртКлаб» (журналістська): учасники зможуть удосконалити свої знання про особливості роботи різних типів медіа, навчаться створювати медіапродукти (текстові, аудіо-, відеоматеріали, арт-буки), які будуть оприлюднені для широкого кола зацікавлених.
– «Літературна майстерня» (письменницька): учасники опанують основи літературної майстерності, познайомляться із сучасними письменниками та літературними критиками, навчаться працювати з різними платформами, виданнями, ресурсами, що сприятиме розкриттю та розвитку творчих здібностей.
Майстерні працюватимуть одночасно, окремі заняття будуть спільними.
Для участі необхідно до 23 вересня 2016 року надіслати анкету (зразок – у додатку) і мотиваційний лист (не більше сторінки А4), у якому обґрунтуйте своє прагнення взяти участь  у проекті.  Для учасників, які бажають взяти участь у «Літературній майстерні», окрім мотиваційного листа, потрібно додати поетичну добірку  (10 віршів) або добірку прози (до 20 сторінок). Матеріали надсилайте на адресу poonspu@gmail.com
Для роботи в проекті буде відібрано по 10 учасників на кожну майстерню («МедіаАртКлаб» і «Літературна майстерня»)
Контакти для довідок:  050 98 74 273 Леся Іванівна Лисенко
Проект реалізується за фінансової та інформаційної підтримки Полтавської облдержадміністрації, Полтавської обласної ради, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації.
Прес-служба ПОО НСПУ

0 коментарі:

Дописати коментар