Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

17.7.17

Дата: 17.7.17 ● Час: 14:39 ● Мітки: , ,    Коментарів немає

Іноді слова потужніші, ніж кулі. Для того, щоб зробити свій внесок допомоги військовим АТО, Національна спілка письменників України створює ініціативу проведення благодійних літературних лекцій. Всі зібрані кошти будуть перераховані у фонд «Повернись живим», що вже більше трьох років успішно займається закупівлею тепловізійної оптики для бійців АТО.
20 липня буде проведено перші майстер-класи. До Будинку письменників запрошено провідних спеціалістів, які розкажуть про основи написання якісних творів та віршів, як створити сюжет, композицію, героїв, а також де збирати матеріал та брати натхнення.
Лектори: Кирило Стеценко, Володимир Цибулько та Богдан Жолдак.
Кирило Стеценко – український скрипаль, композитор, культуролог, музичний і телевізійний продюсер, педагог і громадський діяч. Заслужений артист України, лауреат всеукраїнських та всесоюзних конкурсів скрипалів, доцент, завідувач кафедри шоу-бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв. Кирило Стеценко працював у Рівненській філармонії, а з другої половини 1980-х – коментатор телебачення. На початку 1990-х Кирило Стеценко опікувався дубненською хард-роковою командою «Еней» – двократним дипломантом «Червоної рути» та засновником власного рок-фестивалю «Тарас Бульба». На його рахунку понад три тисячі сольних концертів в Україні та за кордоном.
Володимир Цибулько – український поет, перекладач, есеїст та політичний діяч. Автор низки поетичних збірок, президент Асоціації «Нова література». Володимир Цибулько не на словах знає, що потрібно молодому авторові, аби видати власну книгу. Цього року він був головою журі літературно-мистецького конкурсу НСПУ «Гранослов».
Богдан Жолдак – письменник, сценарист, драматург, теле- і радіоведучий, викладач сценарної майстерності. Працює на кіностудії «Рось» при АТ «Компанія «Рось», викладає сценарну майстерність на кінофакультеті Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Був ведучим кількох телевізійних програм на УТ-1 та каналі «1+1» і щотижневої радіопередачі на першому каналі Національного радіо. Автор сценаріїв багатьох фільмів.
Окрім літературної лекції Ви зможете відвідати благодійну книжкову ярмарку – придбати книги провідних авторів за символічну ціну. Можете принести та передати на ярмарку свою книгу.

Коли: 20 липня, четвер. З 17.00 до 20.00 (три лекції з короткими перервами).
Місце проведення: Київ, вул. Банкова, 2 – Будинок письменників (2-й поверх).
Мінімальний благодійний внесок – від 20 гривень.
Додаткова інформація: Анна Дрофа
тел.: (044) 253 45 86

0 коментарі:

Дописати коментар