Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

20.3.16

Дата: 20.3.16 ● Час: 10:44 ● Мітки: , ,    Коментарів немає
Учетверте журнал «Країна» проводить конкурс «Новела по-українськи». Про це повідомляє сайт Gazeta.ua.
Обсяг творів – щонайбільше 10 тисяч знаків неопублікованого раніше тексту. Мова – українська. Жанр – новела.
Тема творів довільна, але в тексті має бути мотив декомунізації. Наприклад, боротьба з комуністичними назвами, символікою, способом мислення тощо.
Винагорода переможцеві: публікація новели в журналі «Країна» та на сайті Gazeta.ua і 1000 грн. Новели інших фіналістів будуть оприлюднені на сайті. Додаткова спеціальна відзнака одному з фіналістів – друк новели в «Газеті по-українськи».

Тексти, а також контактні дані й біографію автора надсилайте до 1 травня 2016 року включно на адресу konkurs.novel@ukr.net або на поштову скриньку: «Газета по-українськи», а/с 31, Київ, 03067 із позначкою «Новела по-українськи».

Своєю участю в конкурсі автор дає згоду на публікацію новели на сайті Gazeta.ua, в «Газеті по-українськи» й журналі «Країна» та згоду на опрацювання, збереження й використання його персональних даних. Автор гарантує, що не порушує законодавства про авторське право та суміжні права.
До журі увійдуть представники редакції журналу «Країна», а також письменники й видавці. Роботи оцінюватимуть анонімно.
Твір переможця надрукують у журналі «Країна» влітку 2016 року.
Під грошовою винагородою мають на увазі отримання переможцем грошової премії у розмірі 1000 грн з урахуванням усіх утриманих податків і зборів.

0 коментарі:

Дописати коментар