Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

10.7.17

Громадська організація «Фонд прав людини» плідно та активно працює в багатьох регіонах України ще з 2001 року, а з 2014 одним з ключових напрямків роботи Фонду став захист прав внутрішньо переміщених осіб. Вже майже три роки ГО успішно впроваджується програма із соціально-економічного захисту ВПО. Наразі, у співпраці з колегами з Естонського Жіночого Ресурсного Центру ENUT, розпочинається проект для переселенців (переважно жінок), тих, хто має готовність та бажання пройти бізнес навчання в рамках даної ініціативи та започаткувати приватний бізнес у місті свого проживання.
Даний проект, назва якого «WOMEN WORK WELL»  це інноваційна програма захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених жінок на місцевих ринках праці. Його мета – посилення активності та професіоналізму нових лідерів громадських організацій шляхом ефективної діяльності з інтеграції ВПО на місцевий ринок праці; розвиток малого бізнесу із залученням менторської підтримки у Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській та Полтавській областях. У нашій області проект буде виконуватися Полтавською філією Суспільної служби України.
Інформаційну зустріч робочої групи щодо завдань та виконання проекту буде проведено в офісі ПФ ССУ 17 липня о 16.00 годині за адресою: м. Полтава, вул. Соборний майдан, 15.
На заході заплановано ознайомити учасників групи з метою та завданнями «WOMEN WORK WELL», обговорити можливості розвитку бізнесу жінок ВПО, які проживають у Полтавській області та умови, що будуть сприяти ефективності роботи менторів. Серед запрошених на захід  активісти організацій, що працюють із ВПО, лідери громадських організацій, журналісти.
Проект фінансуєтся Міністерством закордонних справ Естонії, фондами розвитку та гуманітарної допомоги.

0 коментарі:

Дописати коментар