Сайт Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України

2.7.17

Дата: 2.7.17 ● Час: 20:52 ● Мітки: , , ,    Коментарів немає
Намети, куліш у похідному казані, нічні посиденьки з гітарою навколо багаття… Це ж фестивальна класика! Поспілкуватися з однодумцями, познайомитися з новими друзями, наповнитися враженнями, а може й привезти додому диплом переможця та подарунки – найкращий сорт відпочинку для творчої особистості.
Національна спілка письменників України та місто Ірпінь запрошують вас на поетично-бардівський фестиваль-конкурс «Ірпінський Парнас», що відбудеться 29-30 липня.
Ви зможете побувати на оглядовій автобусній екскурсі по Ірпеню, два дні пожити в палатках на території будинку творчості письменників «Ірпінь», де жили і творили відомі літератори – Євген Гуцало, Максим Рильський, Павло Тичина, Павло Загребельний... А ви знаєте, що саме тут Микола Носов написав свого «Незнайка», а вулиця Квіткова існує насправді? Вона пролягає зовсім поруч із будинком творчості!
Журі з числа шанованих письменників та авторів-виконавців визначить переможців у шести поетичних номінаціях: «Поезія для дітей», «Релігійна лірика», «Громадянська лірика», «Інтимна лірика», «Філософська лірика», «Урбаністична лірика», та трьох бардівських: «Авторська пісня», «Виконавська майстерність», «Композитори». Вручення дипломів та гала-концерт переможців відбудеться на центральній площі міста Ірпінь, навпроти будівлі міської ради.
Проживання – в наметах (мати свої) або кімнатах будинку творчості (платно). Кількість місць у будиночках обмежена, тому необхідне попереднє бронювання. Харчування безкоштовне.
Для участі в конкурсній програмі фестивалю надсилайте свої заявки на пошту parnas2017@meta.ua із зазначенням таких даних:
– ПІБ (паспортні);
– псевдонім (якщо є);
– дата народження;
– місце роботи чи навчання;
– контакти (домашня адреса, телефон, електронна пошта);
– номінація, до якої будете подавати твори;
– наявність перемог у конкурсах, премій, нагород (перерахувати);
– наявність книг для поетів або дисків для бардів (перерахувати).
Твори надсилати не потрібно.
Вікових та будь-яких інших обмежень для учасників немає.
Попередній запис – обов’язковий.
Свої запитання ви можете поставити, написавши на вказану пошту або за телефонами: (095)-900-38-33, (098)-112-64-17 – Богдана Гайворонська, секретар НСПУ по роботі з молодими авторами.
Також ви можете за цими номерами забронювати місце в будиночку.

Прес-служба ПОО НСПУ
за матеріалами НСПУ

0 коментарі:

Дописати коментар